Кафедра ПІІТУ презентує свій проект європейським колегам в Литві

Кафедра програмної інженерії та інформаційних технологій управління НТУ «ХПІ» активно підтримує міжнародне співробітництво для вдосконалення навчальних програм українських студентів ІТ-спеціальностей.
На цьому тижні в Каунаському технологічному університеті (Литва) проходить робоча зустріч представників українських і зарубіжних вузів, що беруть участь в реалізації проекту MASTIS «Створення сучасної магістерської програми в області інформаційних систем», яка отримала фінансування Європейського Союзу Еразмус +.
У роботі секцій беруть участь викладачі кафедри ПІІТУ – к.т.н., доц. О.Ю. Чередниченко та к.т.н., доц. В.Є. Сокіл. Спільно із зарубіжними колегами вони обговорюють результати аналізу вимог роботодавців для магістрів в інформаційних системах питання оцінювання якості результатів, а також інші робочі питання по організації роботи міжнародної команди.В ході зустрічі наші колеги представили магістерські програми, що діють на кафедрі, розповіли присутнім про методи навчання та організації навчального процесу. Також європейським партнерам було презентовано пілотний проект впровадження дуальної форми освіти на рівні магістратури, який отримав підтримку і схвалення.Подібні зустрічі і обмін досвідом не тільки зміцнюють міжнародну взаємодію між окремими вузами, а й сприяє ефективній інтеграції України в світовий освітній простір, підвищення освітніх і соціальних стандартів життя нашого суспільства.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Вхід