Зустріч представників кафедри ПІІТУ НТУ «ХПІ» та IT компаній: новий крок для реалізації проекту Європейського Союзу в сфері IT

В рамках реалізації міжнародного проекту MASTIS 5 серпня відбулася зустріч з обговорення компетенцій майбутніх випускників магістерської програми «Інформаційні системи».


Вона буде створена за програмою ERASMUS + MASTIS «Створення сучасної магістерської програми в області інформаційних систем», яка отримала фінансування Європейського Союзу Еразмус+ (http://mastis.pro/).

Серед учасників заходу: викладачі НТУ «ХПІ» (кандидат технічних наук, доцент кафедри програмної інженерії та інформаційних технологій управління Ольга Чередниченко) та ХНЕУ ім. С. Кузнеця, CEO компанії Raccoon Gang, голова освітнього комітету Kharkiv IT Cluster Олексій Радченко, комерційний директор компанії Agilites, член Kharkiv IT Cluster Дмитро Замура, директор з персоналу та управління якістю компанії ТОВ «1С-Рарус Харків» Олексій Крутько, керівники компанії СофтПро Ігор Голобродскій і Юрій Вітовський.

За результатами її учасники дійшли висновку про необхідність формування більш глибокого розуміння очікуваних компетенцій випускників магістерської програми з інформаційних систем. Успішній реалізації цього можуть сприяти такі форми збору даних, як опитування, інтерв’ю та панельні презентації. Тільки на базі цього фундаменту можливе подальше продуктивну взаємодію представників вищої освіти та ІТ-індустрії, що і є кінцевою метою освітнього проекту Європейського Союзу в сфері IT – MASTIS «Створення сучасної магістерської програми в області інформаційних систем».

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Вхід